Eveniment lansare campania națională de selecție “Femeie Lider”

Asociația VERTIK pentru Viitor lansează „Femeie Lider”, proiectul care își propune să găsească soluții pentru o creștere de 1% a PIB-ul României.

Grupul de inițiativă în politici publice VERTIK pentru Viitor lansează proiectul „Femeie Lider”, cu scopul de a contribui la creșterea cu 1% a PIB-ului național prin antreprenoriat feminin. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 1 octombrie, ora 18.00, la Aria, pe terasa Teatrului Național București.

Proiectul „Femeie Lider” va identifica 10 doamne sau domnișoare care pot deveni următorii lideri ai României. Ele vor intra într-un program de mentorat special conceput, care le va susține și amplifica potențialul de performanță, aptitudinile și abilitățile, prin îmbinarea educației antreprenoriale cu cercetarea și analiza politicilor publice. În cadrul programului, cele 10 vor cerceta și identifica până la finalul anului un set de idei și propuneri de politici publice, cu scopul de a contribui la creșterea cu 1% a PIB-ul național prin antreprenoriat feminin.

Prin intermediul acestui program, Asociația VERTIK pentru Viitor își propune să contribuie la dezvoltarea socială și economică a României prin antreprenoriat feminin.