Evenimentul de lansare al proiectului Femeie Lider – Mihaela Nădășan

Cu sprijinul partenerilor și invitaților noștri, Asociația VERTIK pentru Viitor a lansat „Femeie Lider”, proiectul care își propune să găsească soluții pentru o creștere de 1% a PIB-ul României prin antreprenoriat feminin.

Este o plăcere deosebită pentru mine să fiu astăzi aici, să văd că proiectele Danielei avansează și, mai ales, să văd un număr atât de mare de fetițe, pentru că așa suntem sigure că mesajele noastre se transmit mai departe. Desigur, depinde foarte mult de nivelul pe care-l vor avea cele 10 doamne, dar întotdeauna o discuție și o confirmare a părerii unei persoane cu o altă persoană cam cu aceeași experiență, este la fel de valoroasă ca și un mentorat de la cineva care are cu 20 de ani în plus, declară Ana Maria Mihăescu, membru în Consiliul de Administrație Raiffeisen Bank și MedLife.

 

Proiectul „Femeie Lider” este un proiect prin care vom contribui la promova antreprenoriatul feminin și vom contribui la dezvoltarea socială și economică a României. Evenimentul de lansare a fost organizat cu sprijinul partenerilor principali: Banca TransilvaniaHervis Sports & Fashion RomaniaLotus Cosmetics.

Eval Transilvania, Evantage SOFT și Poiana Winery sunt parteneri, în timp ce Aria TNBAnverguraBlue Rock Financial ServicesCEG FinancialDomokos PartnersEconosofiaENAYATI GroupPhoenix Media și Tudor Communication sunt parteneri instituționali, iar parteneri media sunt: Radio România ActualitățiFinancial IntelligenceJURIDICEMoney.roThe Diplomat.