VERTIK Junior - Formular de înscriere

  Informații părinte

  Informații copil

  CE EVALUĂM?

  initiativa

  Inițiativa

  dorinta-de-actiune

  Dorința de acțiune

  creativitate

  Creativitatea

  CUM EVALUĂM?

  1. Echipa VERTIK va face o prima selecție a copiilor care au aplicat pentru validarea înscrierilor conform cerințelor.
  40%
  2. Fiecare membru al juriului va evalua și puncta individual copiii care au aplicat și va stabili propriul Top 10. Aplicând sistemul de vot Eurovision punctajele juriului vor fi de la 1 la 8, 10 și 12. Astfel, urmare a includerii preferințelor tuturor membrilor juriului, se va stabili un Top 20.
  80%
  3. Vor fi contactați primele 5 fetițe și primii 5 băieți pentru confirmarea participării la cursul de antreprenoriat. Dacă vor fi persoane care se vor retrage în această etapă, lista se va completa cu următoarea fetiță sau băiat clasat.
  100%

  TERMENI ȘI CONDIȚII

  Accept utilizare imagine, nume și alte informații pentru mine și copilul meu necesare în procesul de evaluare.

  Confirm disponibilitatea de implicare în cazul selecției pentru cele 3 luni de cursuri săptămânale Kidprenor în perioada 1 aprilie-30 iunie (1-3 ore pe săptămână), iar în calitate de părinte confirm să îmi susțin copilul în participarea la cursuri și pregătirea diverselor teme/sarcini de lucru.

  Confirm disponibilitatea de a participa la evenimentul de prezentare a concluziilor cheie la finalul cursurilor, în perioada iunie-iulie 2021.

  Confirm că am peste 18 ani și reprezint legal minorul pe care îl înscriu în proiectul VERTIK Junior.

  De ce să vii în proiect? - Beneficii pentru copil

  Încredere-și-stimă-de-sine

  Dezvoltă încrederea și stima de sine

  Devin-mai-rezistenți-în-rezolvarea-problemelor-1-1

  Devine mai rezistent în rezolvarea problemelor

  Le-crește-dorința-de-a-învăța

  Crește dorința de studiu

  Îi-învață-să-nu-le-fie-frică-de-eșec-

  Învață să nu se teamă de eșec

  Îi-încurajează-să-încerce-noi-provocări-

  Prinde curaj pentru noi provocări

  De ce să te implici?

  Ce lăsăm moștenire copiilor noștri? În ultima vreme trăim de pe o zi pe alta, de la o criză la alta. În timpul ăsta patrimoniul se degradează, pădurile se taie pe furiș, popularea ne sufocă orașele. Avem nevoie de o discuție serioasă despre lucrurile care nu ne aparțin doar nouă, ci și celor care vin după noi. Pentru că toți banii din lume nu o să fie suficienți pentru a face din nou țara asta suportabilă pentru generațiile viitoare. Fii parte din această discuție și vino alături de noi să găsim soluții.
  • Pentru că spiritul antreprenorial și educația antreprenorială nu sunt acoperite de sistemul nostru educațional, fie sunt abordate într-o manieră stufoasă și teoretică, fără experiență practică.
  • Pentru că spiritul de a construi o afacere, o comunitate, nu sunt suficient de dezvoltate în rândul nostru, al românilor, iar generația tânără are nevoie de o bază solidă.
  • Pentru viitorul copilului tău. Pentru că vrei un loc mai bun în care acesta să se dezvolte și să construiască.
  • Să cunoști oameni noi, motivați ca tine să pună umărul la un viitor mai bun aici, În România.

  Ce include bursa?

  Cartea Kidprenor, include 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea și dorința de învățare (Cum câștigă adulții bani, Exemple de afaceri pe care și tu le poți crea!, Cum să faci bani pe Internet, Despre afaceri ecologice și etica în afaceri, Returnează ajutorul, etc.) Cuprinde numeroase exemple ale altor Kidprenori care au reușit să își pornească propria afacere, chestionare care să îl ajute pe copil să pună în practică informațiile teoretice pe care le asimilează, jocuri interactive și povești care să îi deschidă apetitul pentru această minunată lume, cea a antreprenoriatului.

  Cartea digitală „Antreprenori mici cu idei mari” – Aliatul perfect care ajută orice copil să își cultive aptitudini precum determinarea, concentrarea, perseverența și încrederea de sine, abilități vitale în inițierea în lumea antreprenoriatului; Varianta audio, română și engleză, a cărții digitale.

  Acces nelimitat timp de 3 luni la Ora Kidprenor – Timp de 60 minute în fiecare săptămână, ne vom întâlni online cu cei 10 copii ca să parcurgem împreună materialele și să îi ghidăm pe copii în minunata lume a antreprenoriatului, în timp ce părinții pot lua o pauză și să se relaxeze.

  Copilul tău este unic, dar nu este singurul.
  Îndrumă-l alături de noi.