Lansarea proiectului ,,Femeie Lider” | Corneliu Bodea

Cu sprijinul partenerilor și invitaților noștri, Asociația VERTIK pentru Viitor a lansat „Femeie Lider”, proiectul care își propune să găsească soluții pentru o creștere de 1% a PIB-ul României prin antreprenoriat feminin.

Este recunoscut faptul că antreprenoriatul feminin este mai profitabil. Deci, afacerile conduse de femei, conform unei statistici internaționale bine cunoscute, sunt mai profitabile, în cifre, cu aproximativ 2 la sută sunt mai profitabile afacerile conduse de femei comparate cu afacerile conduse de bărbați. Totodată, trebuie să recunoaștem faptul că antreprenoriatul feminin, business-urile conduse de femei întâmpină și niște dificultăți. Între ele aș enumera accesul la finanțare, declară Corneliu Bodea, Președintele Centrului Român de Energie.

Proiectul „Femeie Lider” este un proiect prin care vom contribui la promova antreprenoriatul feminin și vom contribui la dezvoltarea socială și economică a României. Evenimentul de lansare a fost organizat cu sprijinul partenerilor principali: Banca TransilvaniaHervis Sports & Fashion RomaniaLotus Cosmetics.

Eval Transilvania, Evantage SOFT și Poiana Winery sunt parteneri, în timp ce Aria TNBAnverguraBlue Rock Financial ServicesCEG FinancialDomokos PartnersEconosofiaENAYATI GroupPhoenix Media și Tudor Communication sunt parteneri instituționali, iar parteneri media sunt: Radio România ActualitățiFinancial IntelligenceJURIDICEMoney.roThe Diplomat.